Exposició a la Capella de Santa Anna

Un altre moment per la història és l’exposició que sota la batuta històrica de l’Albert Nebot, les exquisides imatges fotogràfiques d’en Julián Martín, la direcció artística de la Laia Juez, les aportacions de molts geganters, la generositat del Museu Comarcal de la Garrotxa a través de la seva directora Montserrat Malloll i de l’Ajuntament d’Argelaguer, vam poder gaudir i fer gaudir a la resta de vilatans i visitants d’un intens i interessant escenari suculent tant per la memòria com per les sensacions.

L’exposició de la Capella va ser inaugurada el divendres 7 de desembre de 2012 dins el marc de la Festa de Sant Damas i el 15è. aniversari del bateig del gegant Màssió.

Durant dos caps de setmana, i en el marc de la Festa Major de Sant Damas, la Capella de Santa s’ha convertit en la llar d’en Màssio i tota la faràndula d’Argelaguer. Per les parets de la capella, es podia recórrer la història del nostre gegant que en aquest 2012 celebrava el seus 15 anys. En el moment d’entrar, et converties en geganter, ja que la porta era una gran falda. La Capella estava ambientada en una casa molinera tradicional aprofitant que la capella compta en la zona de l’altar amb la maquinària d’un antic molí ubicat antigament a l’entrada d’aquest indret.

Molts records i emocions: fotos dels primers anys dels Geganters i en Màssio, i regals de trobades, acompanyades de les il·lustracions dels infants de l’escola Montpalau, que han volgut també explicar la llegenda d’aquest personatge a través dels seus dibuixos i escrits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s